Το Surfer βοηθά μηχανικούς και επιστήμονες να ερμηνεύσουν περίπλοκα γεωχωρικά σύνολα δεδομένων και να τα μετατρέψουν σε διορατικά και κατανοητά μοντέλα έτοιμα για δημοσίευση

Επικοινωνήστε με σιγουριά

Πιέζεστε για χρόνο με απαιτητικούς πελάτες, πιέσεις στον προϋπολογισμό και μια ολοένα αυξανόμενη λίστα υποχρεώσεων.
Είστε επίσης παθιασμένοι με την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας σας για να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Η πρόκληση σας είναι να κοινοποιήσετε αυτές τις λύσεις τόσο σε τεχνικούς όσο και σε μη τεχνικούς ανθρώπους.
Είτε αναπτύσσετε μοντέλα για ρύπανση υπόγειων υδάτων, συγκεντρώσεις μεταλλικών και μη στοιχείων, καταλληλότητα τοποθεσίας, ποτενσιομετρικές επιφάνειες ή ανάλυση εδάφους, το Surfer σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα την πλήρη έκταση της τοποθεσίας και να κοινοποιήσετε τα ευρήματά σας σε ένα ευρύ φάσμα κοινού.

Διαχείριση δεδομένων χωρίς κόπο και με εξοικονόμηση χρόνου

Πόσες φορές έχετε ακούσει, "Ναι, έχω όλα τα ψηφιακά δεδομένα για την τοποθεσία!" μόνο και μόνο για να λάβετε εκατοντάδες αρχεία χωρίς αναφορά;

Έχετε την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να μετατρέψετε αυτές τις πληροφορίες σε κάτι κατανοητό από το οποίο να μπορείτε να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες.
Το Surfer προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων για τον εξορθολογισμό της απαιτητικής διαδικασίας συγκέντρωσης δεδομένων.

Πλήρης συμβατότητα

Εισαγάγετε και εξάγετε πολλές μορφές αρχείων όπως SHP, DXF, PDF, LAS/LAZ και XLSX, εικόνες γεωαναφοράς και διαχειριστείτε αβίαστα δεδομένα και δεδομένα χωρίς αναφορά σε διαφορετικά και πολλαπλά συστήματα συντεταγμένων.

Ισχυρή παρεμβολή

Μετατρέψτε δεδομένα XYZ ή XYZC σε κανονική ή ακανόνιστη απόσταση σε ένα πλέγμα ή ράστερ με 12 διαφορετικές μεθόδους παρεμβολής, συμπεριλαμβανομένων των Kriging, Αντίστροφη Απόσταση σε Ισχύ και Τριγωνοποίηση με Γραμμική παρεμβολή.

Πλήρης έλεγχος

Κάθε μέθοδος παρεμβολής παρέχει πλήρη έλεγχο σε όλες τις παραμέτρους πλέγματος, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών για την ενσωμάτωση μοντέλων ανισοτροπίας, σφαλμάτων, γραμμών διακοπής και βαριογραμμάτων.

Νέες πληροφορίες

Ενσωματώστε παλιά δεδομένα στο μοντέλο σας με τα εργαλεία γεωαναφοράς και ψηφιοποίησης του Surfer και την επιλογή δημιουργίας αρχείων πλέγματος ή ράστερ απευθείας από χάρτες περιγράμματος.

Βελτιωμένα οπτικά στοιχεία

Οραματιστείτε πλέγματα χρησιμοποιώντας 10 διαφορετικούς τύπους χαρτών, όπως περιγράμματα ή επιφάνειες, και συνδυάστε τα δεδομένα με άλλα επίπεδα, όπως αεροφωτογραφίες, θέσεις σημείων, δεδομένα τρυπών και σύννεφα σημείων LiDAR.

Αληθινό 3D

Αναβαθμίστε το μοντέλο σας με αληθινή 3D παρεμβολή. Προσθέστε θέσεις σημείων, επιφάνειες, μονοπάτια τρυπών και δεδομένα και τρισδιάστατα πλέγματα XYZC ως όγκους ή ισοεπιφάνειες σε πραγματικό τρισδιάστατο χώρο.

Αναπτύξτε Εντυπωσιακές Παρουσιάσεις Δεδομένων

Οι ενδιαφερόμενοι βασίζονται σε εσάς για να παρέχετε πληροφορίες που εξοικονομούν χρόνο, χρήματα και πονοκέφαλο.
Το Surfer σας προσφέρει την δυνατότητα με ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών ανάλυσης.

Εξασφάλιση Ακρίβειας

Προσαρμόστε τις παραμέτρους παρεμβολής και πλέγματος για να διασφαλίσετε την ακρίβεια και να αυξήσετε την εμπιστοσύνη στο παρεμβαλλόμενο σύνολο δεδομένων. Συμπεριλάβετε μοντέλα βαριογράμματος, ορίστε σφάλματα και γραμμές διακοπής ή δημιουργήστε στατιστικά πλέγματος για τον εντοπισμό τάσεων ή ανωμαλιών.

Αποκάλυψη Δεδομένων

Εφαρμόστε μαθηματικές πράξεις σε αρχεία πλέγματος, γνωστά και ως matrix math. Δημιουργήστε χάρτες isopach ή isoccore, υπολογίστε τους όγκους μόλυνσης, εντοπίστε ανωμαλίες, μοντελοποιήστε τη ροή των υπόγειων υδάτων και τις μεταφορές διαλυμένων ουσιών ή υπολογίστε την κλίση, την όψη ή την καμπυλότητα.

Εξάλειψη Αβεβαιότητας

Φέρτε στο φως τα χαρακτηριστικά του υπεδάφους με διατομές ή χάρτες προφίλ ή εξερευνήστε τα δεδομένα από κάθε γωνία στην τρισδιάστατη προβολή του Surfer καθώς πετάτε ανάμεσα σε μονοπάτια τρυπών και επιθεωρείτε όλες τις πτυχές των ισοεπιφανειών και των όγκων.

Διευκόλυνση της κατανόησης από το κοινό

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τη δουλειά σου να μεταμορφώνεται σε κάτι αληθινό και απτό. Το Surfer διευκολύνει τοις στιγμές "έκστασης" τόσο για τεχνικό όσο και για μη τεχνικό κοινό.
Έχετε τον πλήρη έλεγχο της τελικής οθόνης. Πρακτικά κάθε πτυχή του μοντέλου Surfer σας είναι προσαρμόσιμη.

Βελτιώστε χάρτες και μοντέλα

Προσθέστε μπλοκ τίτλου, εταιρικά λογότυπα, μύθους, γραμμές κλίμακας, διατομές, μεγεθυντικούς φακούς ή πολλαπλούς άξονες. Προσθέστε πλαίσιο με εικόνες που εισάγονται ή λαμβάνονται από διαδικτυακούς διακομιστές απευθείας στο Surfer.

Μοιραστείτε την εργασία σας

Αντιγράψτε και επικολλήστε απευθείας στο PowerPoint ή το Word, εξάγετε όλα τα επίπεδα χάρτη σε DXF για AutoCAD, παρέχετε στο συνεργείο πεδίου ένα αρχείο KMZ για προβολή του μοντέλου στο Google Earth ή εξαγωγή σε PDF, 3D PDF ή TIF για την τελική σας αναφορά .

Γεφύρωσε το κενό

Βοηθήστε τους επενδυτές να κατανοήσουν πλήρως την έκταση του έργου περνώντας τους στον ιστότοπο σε τρισδιάστατο τρόπο, όλα από την άνεση της αίθουσας συνεδριάσεων. Επισημάνετε περιοχές ενδιαφέροντος, εντοπίστε την πηγή μόλυνσης και διευκρινίστε την πλήρη έκταση των προσπαθειών αποκατάστασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

MP & Associates Ltd. 
Όθωνος Αμαλίας 120
ΣΠΑΡΤΗ, 23100
Τηλ: 27310-35643, 210-7600955
e-mail: sales@mpassociates.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τo SURFER. Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να προσδιορίσετε το είδος της αδείας (εμπορική, δημοσίου, ακαδημαϊκή) και το πλήθος των χρηστών, ώστε να σας υποβάλλουμε την αντίστοιχη οικονομική προσφορά.
Ας το δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε! Το αίτημά σας έχει υποβληθεί. Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.