Minitab το Απόλυτο Λογισμικό Στατιστικής

Οπτικοποιήστε, αναλύστε και αξιοποιήστε τη δύναμη των δεδομένων σας για να λύσετε τις πιο δύσκολες επιχειρηματικές προκλήσεις από οπουδήποτε στο cloud.

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αξιοποιήστε τη δύναμη των στατιστικών αναλύσεων

Τα δεδομένα υπάρχουν παντού, αλλά εκμεταλλεύεστε πραγματικά τα δικά σας; Το στατιστικό λογισμικό Minitab μπορεί να εξετάσει τρέχοντα και προηγούμενα δεδομένα για να ανακαλύψει τάσεις, να βρει και να προβλέψει μοτίβα, να αποκαλύψει κρυφές σχέσεις μεταξύ μεταβλητών και να δημιουργήσει εκπληκτικές απεικονίσεις για να αντιμετωπίσει ακόμη και τις πιο τρομακτικές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες.
Με ισχυρά στατιστικά στοιχεία, κορυφαίες στον κλάδο αναλύσεις δεδομένων και δυναμικές απεικονίσεις στο πλευρό σας, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Ανακαλύψτε

Ανεξάρτητα από το στατιστικό υπόβαθρο, το Minitab επιτρέπει σε όλα τα μέρη ενός οργανισμού να προβλέπουν καλύτερα αποτελέσματα, να σχεδιάζουν καλύτερα προϊόντα και να βελτιώνουν τις διαδικασίες για τη δημιουργία υψηλότερων εσόδων αλλά και τη μείωση του κόστους. Μόνο το Minitab προσφέρει μια μοναδική, ολοκληρωμένη προσέγγιση παρέχοντας λογισμικό και υπηρεσίες που οδηγούν την επιχειρηματική αριστεία από οπουδήποτε μέσω cloud.

Οι βασικές στατιστικές δοκιμές περιλαμβάνουν t-τεστ, αναλογίες ενός και δύο, τεστ κανονικότητας, x-τετράγωνο και τεστ ισοδυναμίας.

Προβλέψτε

Αποκτήστε πρόσβαση στη σύγχρονη ανάλυση δεδομένων και εξερευνήστε τα δεδομένα σας ακόμη περισσότερο με τα προηγμένα μας στοιχεία για αάλυση δεδομένων. Πρόβλεψε με επιδεξιότητα, σύγκρινε εναλλακτικές λύσεις και πρόβλεψε την πορεία της επιχείρησής σου με ευκολία, χρησιμοποιώντας τις επαναστατικές μας τεχνικές προγνωστικής ανάλυσης.

Χρησιμοποιήστε κλασικές μεθόδους στο Minitab, ενσωματώστε τις γλώσσες ανοιχτού κώδικα R ή Python ή ενισχύστε περαιτέρω τις δυνατότητές σας με αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης όπως Classification and Regression Trees (CART®), TreeNet® και Random Forests®, μέθοδοι που είναι τώρα διαθέσιμοι στο module Predictive Analytics του Minitab.

Διεκπεραιώστε Επιτυχώς

Το να βλέπεις είναι να πιστεύεις. Οι οπτικοποιήσεις είναι κρίσιμες για την ακριβή επικοινωνία των ευρημάτων και των επιτευγμάτων. Το να αποφασίσετε ποιο γράφημα εμφανίζει καλύτερα τα δεδομένα σας και υποστηρίζει την ανάλυσή σας είναι πλέον γρήγορο και εύκολο με το Graph Builder.

Το νέο μας διαδραστικό εργαλείο με μια πολυπληθή συλλογή γραφημάτων, εύκολη στην περιήγηση, σας επιτρέπει να προβάλετε και να εξερευνήσετε πολλές επιλογές γραφημάτων χωρίς να εκτελέσετε ξανά την ανάλυσή σας. Χρησιμοποιώντας την ίδια επιλογή δεδομένων κάθε φορά, το Graph Builder ενημερώνει απρόσκοπτα από γραφήματα ράβδων σε διαγράμματα συσχέτισης, χάρτες θερμότητας και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην επιλογή της καλύτερης εικόνας για τις πληροφορίες σας.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά

Επικοινωνήστε μαζί μας

MP & Associates Ltd. 
Όθωνος Αμαλίας 120
ΣΠΑΡΤΗ, 23100
Τηλ: 27310-35643, 210-7600955
e-mail: sales@mpassociates.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Minitab. Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να προσδιορίσετε το είδος της αδείας (εμπορική, δημοσίου, ακαδημαϊκή) και το πλήθος των χρηστών, ώστε να σας υποβάλλουμε την αντίστοιχη οικονομική προσφορά.
Ας το δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε! Το αίτημά σας έχει υποβληθεί. Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.