Εκπαίδευση

Εργαλεία Εκμάθησης

Το Maple παρέχει μια μεγάλη συλλογή από ενσωματωμένα εργαλεία εκμάθησης με σημείο και κλικ για τα περισσότερα βασικά θέματα στον λογισμό, την άλγεβρα και άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εφαρμογές Μαθηματικών

Χρησιμοποιήστε διαδραστικές δυνατότητες και οπτικοποίηση για να εξερευνήσετε μαθηματικές έννοιες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πύλη Maple για φοιτητές

Το Maple Portal for Students λειτουργεί ως αφετηρία για εκατοντάδες κοινές εργασίες από μαθήματα μαθηματικών και προβλέπει την ερώτηση "Πώς μπορώ..." στο Maple.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρότυπα εργασιών

Τα πρότυπα εργασιών παρέχουν βολική επίλυση προβλημάτων που συμπληρώνουν το κενό για εκατοντάδες εργασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έξυπνα αναδυόμενα παράθυρα και Drag-to-Solve™

Τα έξυπνα αναδυόμενα παράθυρα και το Drag-to-Solve™ αποτελούν μέρος της συλλογής εργαλείων μαθηματικών με δυνατότητα κλικ της Maple, τα οποία περιλαμβάνουν επίσης παλέτες, διαδραστικούς βοηθούς, μενού με ευαισθησία στο περιβάλλον, εκπαιδευτές και άλλα. Αυτά τα εργαλεία διευκολύνουν την εκμάθηση, τη διδασκαλία και την εκτέλεση μαθηματικών με το Maple.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μενού με ευαισθησία περιβάλλοντος

Στο Maple, τα μενού με ευαισθησία στο περιβάλλον σας επιτρέπουν να εκτελείτε μαθηματικές πράξεις κάνοντας απλά κλικ στο αντικείμενο και επιλέγοντας την επιθυμητή λειτουργία από το μενού επιλογών που παρέχεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στατιστική Εκπαίδευση

Το Maple παρέχει ένα πλούσιο περιβάλλον για στατιστική εκπαίδευση, βοηθώντας τους καθηγητές να παρουσιάσουν και τους μαθητές να κατανοήσουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων από πιθανότητες και στατιστικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φοιτητικά πακέτα

Τα πακέτα σπουδαστών προσφέρουν εστιασμένα μαθησιακά περιβάλλοντα στα οποία οι μαθητές μπορούν να εξερευνήσουν και να ενισχύσουν θεμελιώδεις έννοιες με τον ίδιο τρόπο που κάνει ο εκπαιδευτής τους στην τάξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MapleCloud

Η εύκολη πρόσβαση στο MapleCloud σάς προσφέρει έναν επαναστατικό τρόπο να μοιράζεστε την εργασία σας με συναδέλφους και μαθητές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εφαρμογή Maple Calculator

Μια δωρεάν all-in-one αριθμομηχανή που σας επιτρέπει να επιλύετε προβλήματα, να ελέγχετε τις εργασίες για το σπίτι και να εξερευνάτε γραφήματα στο τηλέφωνό σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδηγοί μελέτης λογισμού με δυνατότητα κλικ

Εξερευνήστε εκατοντάδες επεξεργασμένα προβλήματα στον Λογισμό, τον Προλογισμό και τον Πολυμεταβλητό Λογισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περιεχόμενο για Μαθήματα Μηχανικής

Αξιοποιήστε αυτήν την ολοκληρωμένη συλλογή επεξεργασμένων παραδειγμάτων στην εισαγωγική Κλασική Μηχανική και όχι μόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ