Περιβάλλον Εργασίας

Επεξεργαστής Μαθηματικών Εξισώσεων

Με τον επεξεργαστή εξισώσεων Maple, μπορείτε να εκφράσετε πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα εύκολα, χρησιμοποιώντας τυπική μαθηματική σημειογραφία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οπτικοποίηση

Το Maple παρέχει μια εκτενή ποικιλία εργαλείων οπτικοποίησης. Δημιουργήστε διαγράμματα 2-D και 3-D και κινούμενα σχέδια (aimations) διαδραστικά, χρησιμοποιώντας το Plot Builder Assistant και τα ευαίσθητα στο περιβάλλον μενού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσαρμογές και Σημειώσεις Διαγραμμάτων

Στο Maple, μπορείτε να προσαρμόσετε και να προσθέσετε σχολιασμούς εύκολα χρησιμοποιώντας τον Βοηθό δημιουργίας σχεδίων, μενού με ευαισθησία στο περιβάλλον ή επιλογές σε εντολές γραφικής παράστασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίλυση προβλημάτων με υπόδειξη σημείου και κλικάρισμα

Στο Maple, ο κυλιόμενος κατάλογος επιλογών περιβάλλοντος σας επιτρέπει να εκτελείτε μαθηματικές πράξεις κάνοντας απλά κλικ στο αντικείμενο και επιλέγοντας την επιθυμητή λειτουργία από το μενού επιλογών που εμφανίζεται αυτόματα από το πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έξυπνα αναδυόμενα παράθυρα και Drag-to-Solve™ (Σύρε το και Λύθηκε)

Τα έξυπνα αναδυόμενα παράθυρα και το Drag-to-Solve™ (Σύρε το και Λύθηκε) αποτελούν μέρος της συλλογής εργαλείων μαθηματικών με δυνατότητα κλικ της Maple, τα οποία περιλαμβάνουν επίσης παλέτες, διαδραστικούς βοηθούς, μενού με ευαισθησία στο περιβάλλον, εκπαιδευτές και άλλα. Αυτά τα εργαλεία διευκολύνουν την εκμάθηση, τη διδασκαλία και την εκτέλεση μαθηματικών με το Maple.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδραστικοί Βοηθοί

Το Maple περιλαμβάνει πολλούς διαδραστικούς βοηθούς που σας επιτρέπουν να εκτελείτε σχετικές εργασίες σε ένα περιβάλλον με σημείο και κλικ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρότυπα εργασιών

Τα πρότυπα εργασιών παρέχουν βολική επίλυση προβλημάτων που συμπληρώνουν το κενό για εκατοντάδες εργασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδραστικά εξαρτήματα: Κουμπιά, ρυθμιστικά, κλήσεις και άλλα

Στο Maple, μπορείτε να ενσωματώσετε διαδραστικά στοιχεία στο έγγραφό σας. Χρησιμοποιώντας στοιχεία όπως ρυθμιστικά, κουμπιά, καντράν και μετρητές, το έγγραφό σας γίνεται ταυτόχρονα τεχνική αναφορά και εύχρηστη εφαρμογή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαχειριστής μεταβλητών

Ο διαχειριστής μεταβλητών παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις μεταβλητές στην περίοδο λειτουργίας Maple, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε καλύτερα τα έγγραφά σας, να αξιολογείτε γρήγορα την κατάσταση των υπολογισμών σας και να επιθεωρείτε τις τιμές των μεταβλητών χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε στο έγγραφο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MapleCloud

Η εύκολη πρόσβαση στο MapleCloud σάς προσφέρει έναν επαναστατικό τρόπο να μοιράζεστε την εργασία σας με συναδέλφους και μαθητές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζωντανά Διαγράμματα Δεδομένων

Τα Ζωντανά Δειαγράμματα Δεδομένων βοηθούν στην κατανόηση, την κατανόηση και τη δημοσίευση των δεδομένων σας, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προβολές διαφανειών

Με τη λειτουργία προβολής διαφανειών του Maple, μπορείτε να λύσετε προβλήματα, να τεκμηριώσετε την εργασία σας και να παρουσιάσετε τη λύση σας, όλα σε ένα μόνο έγγραφο και περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναγνώριση Χειρόγραφων Συμβόλων

Για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα σύμβολο που χρειάζεστε από μια συλλογή με περισσότερα από 1000 σύμβολα, το Maple σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι σας για να σχεδιάσετε το σύμβολο στην παλέτα Αναγνώρισης συμβόλων όπως θα το σχεδιάζατε σε χαρτί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βοηθός εξερεύνησης

Το Exploration Assistant σάς επιτρέπει να δημιουργείτε άμεσα διαδραστικές μίνι εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξερεύνηση των παραμέτρων των εκφράσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διεθνής Γλωσσική Υποστήριξη

Η Maplesoft παρέχει υποστήριξη στο Maple για μια μεγάλη ποικιλία γλωσσών. Η πρώτη γλώσσα που συμπεριλήφθηκε (πλην αγγλικών) υπήρξε η ελληνική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ