Ξεκλειδώστε όλες τις βαθιά κρυμμένες πληροφορίες με το λογισμικό ποιοτικής ανάλυσης δεδομένων NVivo

Ανακαλύψτε περισσότερα από τα ποιοτικά και μικτά δεδομένα σας με το NVivo 14, την κορυφαία λύση ποιοτικής ανάλυσης δεδομένων. Με το NVivo 14, μπορείτε να κάνετε σύνθετες ερωτήσεις σχετικά με τα δεδομένα σας για να προσδιορίσετε θέματα και να εξάγετε συμπεράσματα, να χρησιμοποιήσετε προηγμένα εργαλεία διαχείρισης δεδομένων και οπτικοποίησης για να ανακαλύψετε πλουσιότερες πληροφορίες και να παράγετε ξεκάθαρα διατυπωμένα ευρήματα που υποστηρίζονται από αυστηρά στοιχεία – όλα σε μια πλατφόρμα συνεργασίας. Αγοράστε τώρα ή ζητήστε μια δωρεάν δοκιμή του NVivo 14 για να βουτήξετε πιο βαθιά στην έρευνά σας σήμερα.

Ταιριάξτε Καλύτερα με την Ερευνητική σας Ομάδα και Λιγότερο με το Ποντίκι σας

Εισαγωγή

Εισαγάγετε κείμενο, ήχο, βίντεο, email, εικόνες, υπολογιστικά φύλλα, διαδικτυακές έρευνες, περιεχόμενο ιστού και μέσων κοινωνικής δικτύωσης από διάφορες πηγές σε ένα απλό, διαισθητικό περιβάλλον. Συγκεντρώστε δεδομένα από πολλαπλές πηγές για τη διεξαγωγή της όσο το δυνατόν πιο εις βάθος ανάλυσης. Και με το NVivo Collaboration Cloud, δείτε συνεισφορές από μέλη της ομάδας σε πραγματικό χρόνο.

Οργάνωση

Οργανώστε τη δομή κωδικοποίησης για ευελιξία και αυστηρότητα. Οργανώστε τα άτομα, τα μέρη και τις βασικές μετρήσεις της ανάλυσής σας σε περιπτώσεις. Συνδέστε περιπτώσεις για να αποδώσετε τιμές όπως η ηλικία και το επάγγελμα για να συγκρίνετε διαφορετικές ομάδες στα δεδομένα σας. Το NVivo Collaboration Cloud επιτρέπει στα μέλη της ομάδας να κωδικοποιούν ταυτόχρονα, με όλες τις συνεισφορές να εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Διερεύνηση

Το NVivo 14 παρέχει ισχυρά εργαλεία δημιουργίας πληροφοριών για να βοηθήσει τους ερευνητές να επιταχύνουν τη γνώση και να επιτύχουν την ισχυρότερη ανάλυση των δεδομένων. Κάντε σύνθετες ερωτήσεις για να ανακαλύψετε νόημα στα δεδομένα σας. Οπτικοποιήστε γρήγορα τα δεδομένα σας με γραφήματα συχνότητας λέξεων, σύννεφα λέξεων, διαγράμματα σύγκρισης και πολλά άλλα. Αναζητήστε αναδυόμενα θέματα και συναισθήματα χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα ερωτήματα για να εντοπίσετε θέματα και να βγάλετε συμπεράσματα.

Σύνδεση

Το NVivo 14 προσφέρει άμεση ενσωμάτωση σε δεδομένα από το Citavi – το ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης γνώσεων και αναφοράς, το οποίο σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα για το έγγραφό σας και καθιστά την ανασκόπηση της βιβλιογραφίας αβίαστη.

Η εισαγωγή σημειώσεων και δεδομένων απευθείας από το Microsoft Excel και το Word με την εγγενή μονάδα NVivo - Integration είναι εύκολη.

Οι ερευνητές μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν δωρεάν ενσωματώσεις για εφαρμογές όπως το SurveyMonkey για να συγκεντρώσουν την έρευνά τους, εκτός από το να μπορούν να εργάζονται σε λειτουργικά συστήματα macOS και Windows.

Μετεγγραφή (Transcribe)

Το NVivo Transcription είναι άψογα ενσωματωμένο με το NVivo 14 για να αφαιρέσει την κούραση των μη αυτόματων μεταγραφών. Το πρόσθετο μεταγραφής επιτρέπει στους ερευνητές να παραλείψουν τη χρονοβόρα διαδικασία μεταγραφής με αυτοματοποιημένες μεταγραφές που προσφέρουν 90% ακρίβεια από ποιοτικές μορφές ήχου και βίντεο. Ένα εγγενές πρόγραμμα επεξεργασίας σάς βοηθά να κάνετε γρήγορα αλλαγές, να προσθέτετε ετικέτες στα ηχεία και να διασφαλίζετε τη σωστή μορφοποίηση ενώ ακούτε τον συγχρονισμένο ήχο.

Συνεργασία

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να συνεργαστείς με συναδέλφους. Η χρήση του NVivo 14 και του NVivo Collaboration Cloud επιτρέπει τη χρήση του ίδιου αρχείου έργου με λειτουργικά συστήματα Windows ή Mac για τη διευκόλυνση της κοινής χρήσης αρχείων. Έχουμε επίσης επαναπροσδιορίσει τις λύσεις NVivo Collaboration, ώστε οι ομάδες να μπορούν να συνεργάζονται με ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο για να μοιράζονται δεδομένα, να κωδικοποιούν συνεργατικά και να ελέγχουν τα ευρήματα ταυτόχρονα.

Ανακαλύψτε όλους τους τρόπους που το NVivo 14 δουλεύει για εσάς

Το NVivo 14 σας βοηθά να βρείτε μοτίβα και συνδέσεις σε έγγραφα, μετεγγραφές και έρευνες πέρα από άλλα ποιοτικά μέσα όπως βίντεο, ήχος και εικόνες – μη δομημένα δεδομένα που είναι δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να αναλυθούν χωρίς ένα εργαλείο όπως το NVivo 14.

Επικοινωνήστε μαζί μας

MP & Associates Ltd. 
Όθωνος Αμαλίας 120
ΣΠΑΡΤΗ, 23100
Τηλ: 27310-35643, 210-7600955
e-mail: sales@mpassociates.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τo πρόγραμμα ποιοτικής ανάλυσης NVivo. Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να προσδιορίσετε το είδος της αδείας (εμπορική, δημοσίου, ακαδημαϊκή, φοιτητική) και το πλήθος των χρηστών, ώστε να σας υποβάλλουμε την αντίστοιχη οικονομική προσφορά.
Ας το δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε! Το αίτημά σας έχει υποβληθεί. Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.