Ισχυρά Εργαλεία Οικονομετρικής και Στατιστικής Μοντελοποίησης

Τα LIMDEP και NLOGIT είναι ισχυρά πακέτα λογισμικού οικονομετρίας και στατιστικής. Με ένα ενσωματωμένο σύνολο εργαλείων μοντελοποίησης, μπορείτε να εμπιστευτείτε το LIMDEP και το NLOGIT για την παροχή γρήγορων και αξιόπιστων λύσεων στατιστικής και ανάλυσης δεδομένων.

Για ερευνητές σε όλους τους κλάδους

Ερευνητές σε πανεπιστήμια, κυβερνήσεις και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν βασιστεί στο LIMDEP και το NLOGIT για σταθερά ενημερωμένα και καινοτόμα οικονομικά και στατιστικά εργαλεία μοντελοποίησης. Θα μας βρείτε σε εφαρμογές τραπεζών, κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές, επίσημα γραφεία στατιστικών στοιχείων, αρχές δημόσιου προγραμματισμού, σε κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο, αρχές κοινής ωφέλειας, ινστιτούτα έρευνας μάρκετινγκ, γεωργικές αρχές, εταιρείες αυτοκινήτων, τμήματα κοινωνικής έρευνας, ινστιτούτα ιατρικής έρευνας , και χιλιάδες άλλους διαφορετικούς ιδιωτικούς, κυβερνητικούς και εκπαιδευτικούς ιστότοπους όπου χρησιμοποιούνται ισχυρά εργαλεία μοντελοποίησης. Αφήστε το LIMDEP και το NLOGIT να επηρεάσουν τον οργανισμό σας.

SURFER

Από το ανώμαλο έδαφος μέχρι την επιφάνεια εργασίας σας, εξερευνήστε τα δεδομένα σας σε βάθος. Τα εκτεταμένα εργαλεία μοντελοποίησης του Surfer σας βοηθούν να αναλύσετε, να οπτικοποιήσετε και να κοινοποιήσετε τα ευρήματά σας με ακρίβεια και ακρίβεια σε ένα ευρύ φάσμα κοινού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Grapher

Η κατανόηση των δεδομένων δεν είναι μια απλή εργασία, είναι τέχνη. Μετατρέψτε την πολυπλοκότητα σε συναρπαστικά γραφικά και παρουσιάστε τα δεδομένα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Grapher μετατρέπει τα πιο σύνθετα δεδομένα σε συναρπαστικά, εύκολα κατανοητά γραφικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ