Ανάπτυξη Εφαρμογών

Προγραμματισμός

Το Maple περιλαμβάνει μια πλήρη γλώσσα προγραμματισμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σεναρίων, προγραμμάτων και πλήρεις εφαρμογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδραστικά εξαρτήματα: Κουμπιά, ρυθμιστικά, κλήσεις και άλλα

Στο Maple, μπορείτε να ενσωματώσετε διαδραστικά στοιχεία στο έγγραφό σας. Χρησιμοποιώντας στοιχεία όπως ρυθμιστικά, κουμπιά, καντράν και μετρητές, το έγγραφό σας γίνεται ταυτόχρονα τεχνική αναφορά και εύχρηστη εφαρμογή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βοηθός εξερεύνησης

Το Exploration Assistant σας επιτρέπει να δημιουργείτε άμεσα διαδραστικές μίνι εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξερεύνηση των παραμέτρων των εκφράσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επεξεργαστής κώδικα

Το πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα προσφέρει πολλές δυνατότητες που βοηθούν στη σύνταξη, την ανάγνωση και τον εντοπισμό σφαλμάτων του κώδικα Maple.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργία Κώδικα

Η δυνατότητα δημιουργίας κώδικα του Maple σάς επιτρέπει να αναπτύσσετε εύκολα τις λύσεις σας σε άλλες γλώσσες προγραμματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Maple Player

Το δωρεάν Maple Player σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις διαδραστικές σας εφαρμογές Maple με άτομα που δεν διαθέτουν Maple.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποσπασματικές Παλέτες

Το Maple θέτει στη διάθεσή σας περισσότερες από 30 διαφορετικές παλέτες για να σας βοηθήσει με πολυάριθμες εργασίες, όπως η κατασκευή και η επεξεργασία μαθηματικών παραστάσεων, η παρακολούθηση μεταβλητών και η κοινή χρήση εγγράφων με άλλους χρήστες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΙΒΛΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Το βιβλίο εργασίας Maple διευκολύνει την οργάνωση και κοινή χρήση των έργων και των εφαρμογών Maple σας, απλά και αξιόπιστα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ