Πλατφόρμα GAUSS

Ένα ευκολόχρηστο μαθηματικό και στατιστικό περιβάλλον για ανάλυση δεδομένων, που βασίζεται στην ισχυρή, γρήγορη και αποτελεσματική γλώσσα προγραμματισμού GAUSS Matrix.

Ζητήστε μας Προσφορά!

Το GAUSS 24 ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!

Δειτε τα νεα Χαρακτηριστικα

Τι είναι το GAUSS;

Η πλατφόρμα GAUSS είναι ένα διαδραστικό περιβάλλον σχεδιασμένο για μαθηματικά και στατιστικές, το οποίο χρησιμοποιείται από ηγέτες σε τομείς που εξαρτώνται από δεδομένα σε μεγάλα ιδρύματα για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ολοκληρωμένο Περιβάλλον Μοντελοποίησης και Ανάλυσης

Η βασική πλατφόρμα GAUSS είναι ένα πλήρες περιβάλλον ανάλυσης με τα ενσωματωμένα εργαλεία που χρειάζεστε για εκτίμηση, πρόβλεψη, προσομοίωση, οπτικοποίηση και πολλά άλλα.

Πλήρως προσαρμόσιμο

Το GAUSS σας επιτρέπει να παραμένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό, παρέχοντάς σας τα εργαλεία που χρειάζεστε για να τροποποιήσετε τους αλγόριθμους μας ή να δημιουργήσετε εξ αρχής τα νεώτερα και τα καλύτερα.

Διαδραστικό και Γρήγορο

Η πλατφόρμα GAUSS παρέχει ένα πλήρως διαδραστικό περιβάλλον για την εξερεύνηση δεδομένων, την εκτέλεση υπολογισμών και την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Αυτές οι διαδραστικές λειτουργίες επιταχύνουν τη ροή εργασιών σας, ενώ η εξαιρετικά γρήγορη μηχανή ανάλυσης GAUSS θα επιταχύνει τους υπολογισμούς σας.
H μηχανή ανάλυσης GAUSS έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ελαφριά και αποτελεσματική, ενώ χρησιμοποιεί στο έπακρο το υλικό σας. Από ένα μικρό φορητό υπολογιστή, μέχρι ένα μεγάλο σύμπλεγμα υπολογιστών, τίποτα δεν κλιμακώνεται τόσο καλά όσο με το GAUSS.

Οπτικοποίηση και παρουσίαση

Διαισθητικές και ισχυρές διαδραστικές και μέθοδοι προγραμματισμού, διευκολύνουν τη δημιουργία όμορφων και επαγγελματικών γραφικών 2D και 3D για να αναλύσετε τα δεδομένα σας και να παρουσιάσετε τα ευρήματά σας. Τα γραφικά GAUSS υψηλής ανάλυσης μπορούν να εξαχθούν σε πολλές δημοφιλείς μορφές, όπως: PNG, PDF, SVG, TIFF και άλλα.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Την πλατφόρμα GAUSS

Ένα εύχρηστο περιβάλλον ανάλυσης και οπτικοποίησης δεδομένων που βασίζεται στην ισχυρή, γρήγορη και αποτελεσματική γλώσσα προγραμματισμού GAUSS Matrix.

Περισσότερα
για την πλατφόρμα
GAUSS

Την μηχανή GAUSS

Από το Πρωτότυπο στην παραγωγή: Ενσωματώστε προσαρμοσμένα στοιχεία αναλ΄θσεων του GAUSS απευθείας σε εταιρικές ή διαδικτυακές εφαρμογές.

Περισσότερα
για την μηχανή
GAUSS

Τα πρόσθετα εφαρμογών του GAUSS

Προσαρμόσιμα προγράμματα που επεκτείνουν την πλατφόρμα GAUSS στους τομείς της οικονομετρίας, των οικονομικών, της ανάλυσης κινδύνου, της στατιστικήςκαι άλλων.

Περισσότερα
για τα πρόσθετα
εφαρμογών GAUSS

Επικοινωνήστε μαζί μας

MP & Associates Ltd. 
Όθωνος Αμαλίας 120
ΣΠΑΡΤΗ, 23100
Τηλ: 27310-35643, 210-7600955
e-mail: sales@mpassociates.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την πλατφόρμα GAUSS. Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να προσδιορίσετε το είδος της αδείας (εμπορική, δημοσίου, ακαδημαϊκή) και το πλήθος των χρηστών, ώστε να σας υποβάλλουμε την αντίστοιχη οικονομική προσφορά.
Ας το δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε! Το αίτημά σας έχει υποβληθεί. Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.