Χρησιμοποιείται σε εκατοντάδες μεγάλα Πανεπιστήμια, εταιρείες Fortune 500, ΜΚΟ, Κυβερνήσεις και Διεθνείς Τράπεζες

Το GAUSS 24 ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!

Δειτε τα νεα Χαρακτηριστικα

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Την πλατφόρμα GAUSS

Ένα εύχρηστο περιβάλλον ανάλυσης και οπτικοποίησης δεδομένων που βασίζεται στην ισχυρή, γρήγορη και αποτελεσματική γλώσσα προγραμματισμού GAUSS Matrix.

Περισσότερα
για την πλατφόρμα
GAUSS

Την μηχανή GAUSS

Από το Πρωτότυπο στην παραγωγή: Ενσωματώστε προσαρμοσμένα στοιχεία αναλ΄θσεων του GAUSS απευθείας σε εταιρικές ή διαδικτυακές εφαρμογές.

Περισσότερα
για την μηχανή
GAUSS

Τα πρόσθετα εφαρμογών του GAUSS

Προσαρμόσιμα προγράμματα που επεκτείνουν την πλατφόρμα GAUSS στους τομείς της οικονομετρίας, των οικονομικών, της ανάλυσης κινδύνου, της στατιστικήςκαι άλλων.

Περισσότερα
για τα πρόσθετα
εφαρμογών GAUSS

Στην Σύγχρονη Έρευνα Καμία Πλατφόρμα δεν Παρέχει ό,τι Προσφέρει το GAUSS.

Κωδικοποιήστε τον τρόπο που σκέφτεστε.
Μπορείτε να κωδικοποιήσετε ιδέες και τεχνικές απευθείας από τα πιο πρόσφατα περιοδικά στο GAUSS όσο πιο γρήγορα μπορείτε με στυλό και χαρτί.
Η γλώσσα GAUSS matrix είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να ζωντανέψετε τα μαθηματικά αιχμής, τη στατιστική και τη μηχανική μάθηση.

Δημιουργήστε την τέλεια Οπτική Απεικόνιση

Custom προσαρμοσμένο συναρπαστικό ιστορίες δεδομένων, διαδραστικά ή μέσω προγραμματισμού.

Έξυπνος μεταγλωττιστής + Αποτελεσματικός κώδικας + Παραλληλισμός = Ταχύτερη ανάλυση

Το GAUSS είναι το προϊόν τριών και πλέον δεκαετιών καινοτομίας και τελειοποίησης αποτελεσματικού, εγγενούς κώδικα. Αυτό σε συνδυασμό με τον μεταγλωττιστή βελτιστοποίησης και τις σύγχρονες δυνατότητες νήματος, σας επιτρέπει να λαμβάνετε τις απαντήσεις σας πριν από τον διαγωνισμό.

Βιβλιοθήκη έτοιμων λύσεων

Οι ενότητες εφαρμογής GAUSS παρέχουν προκατασκευασμένες λύσεις για πολλούς τύπους αναλύσεων, συμπεριλαμβανομένης της εκτίμησης Bayesian, της περιορισμένης βελτιστοποίησης, της χρηματοδότησης, των χρονοσειρών και άλλων. Ο πηγαίος κώδικας παρέχεται, επιτρέποντας απεριόριστη προσαρμογή.

Ενσωματωθείτε σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον

Συνδέστε αποτελεσματικά ισχυρά αναλυτικά στοιχεία σε οποιαδήποτε εσωτερική πηγή δεδομένων, εφαρμογή ή διασύνδεση που αντιμετωπίζει ο πελάτης με το GAUSS Engine.