ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ

ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Πανίσχυρες στατιστικές διαδικασίες και διαγράμματα είναι μόνο η αρχή.

Το Minitab 17 σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την ποιότητα, με χαρακτηριστικά όπως ένας διαδραστικός Βοηθός (Assistant) που σας οδηγεί σε όλα τα βήματα της ανάλυσής σας. Σχεδιάστηκε ειδικά για να έχετε επιτυχία σε κάθε βήμα της ανάλυσής σας.
Αρχίστε να το χρησιμοποιείτε αμέσως.

Το περιβάλλον εργασίας του Minitab 17 είναι ευρηματικό και εύκολο στη χρήση.


Απλή Εισαγωγή Δεδομένων

Είναι εύκολο να εισάγετε δεδομένα από το Excel και βάσεις δεδομένων, έτσι ώστε να μπροείτε να προβείτε άμεσα σε αναλύσεις τους.


Διερευνήστε τα δεδομένα σας.

Χρησιμοποιήστε ένα περιεκτικό σύνολο πανίσχυρων στατιστικών για να διερευνήσετε τα δεδομένα σας.

Bασικά Στατιστικά

Πρόσβαση σε μια πλήρη ομάδα στατιστικών εργαλείων που περιλαμβάνουν Περιγραφκές Στατιστικές, Ελέγχους Υπόθεσης, Διαστήματα Εμπιστοσύνης και Ελέγχους Κανονικότητας (Normality Tests).

Παλινδρόμηση και  ANOVA

Αποκαλύψτε τις σχέσεις μεταξύ μεταβλητών και αναγνωρίστε παράγοντες που επιρρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Εργαλεία Ποιότητας

Προσδιορίστε αν οι μετρήσεις σας είναι επαρκείες, αξιολογήστε πόσο καλά συμμορφώνονται οι διαδικασίες σας με τα όρια των προδιαγραφών, δημιουργήστε πλάνα δειγματοληψίας και πολλά ακόμη.

Πειραματικός Σχεδιασμός

Βρείτε τις ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν τις διαδικασίες σας χρησιμοποιώντας σχεδιασμούς όπως: Παραγοντικό, Επιφάνεια Απόκρισης, Ανάμειξη και Taguchi.

Διαγράμματα Ελέγχου

Παρακολουθείστε τις διαδικασίες σας με την πάροδο του χρόνου και αξιολογήστε την σταθερότητά τους.

Αξιοπιστία και Επιβίωση

Προσδιορίστε τα χαρακτηριστικά διάσρκειας ζωής ενός προϊόντος χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που περιλαμβάνουν Ανάλυση Κατανομής και Ελέγχους Επιταχυνόμενης Ζωής.

 

Επιθεωρήστε εύκολα τα αποτελέσματα της ανάλυσής σας με τα εντυπωσιακά και ενημερωτικά διαγράμματα του Minitab.

Εμπιστευθείτε τις αποφάσεις σας.

Ακλόνητες ερμηνείες

Ο Βοηθός του Minitab σας βοηθά να  ανταποκριθείτε με αυτοπεποίθηση στην ανάλυσή σας παρέχοντας σαφείς εκθέσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τα αποτελέσματά σας και τη σημασία τους.

Μάθετε περισσότερα για τον Βοηθό (Assistant)

 

Σκάψτε βαθύτερα στα δεδομένα σας

Τα διαγράμματα του Minitab είναι πανίσχυρα εργαλεία για περαιτέρω διερεύνηση της διαδικασίας σας και αφαίρεση οποιασδήποτε αμφιβολίας γύρω από τα βήματα που χρειάζεται να πάρετε για να την βελτιώσετε.

 

Ανανεώστε αυτόματα τα διαγράμματα και τα γραφήματα ελέγχου όταν προσθέτε ή επεξεργάζεσθε τα δεδομένα σας.

 
 

Επιλέξτε και εξετάστε σημεία ενδιαφέροντος και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα για να δημιουργήσετε εναλλακτικά σετ δεδομένων και διαγραμμάτων.

Μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας

Συνόψεις έτοιμες για Παρουσίαση

Το να μοιραστείτε τα ευρήματά σας με τους συνεργάτες σας είναι πανεύκολο. Ο Βοηθός του Minitab (Assistant) αυτόματα παράγει μια περιεκτική, απλή περίληψη της ανάλυσής σας που περιλαμβάνει τα σχετικά διαγράμματα και εξαγόμενα καθώς και το πώς να τα ερμηνεύσετε.

Μάθετε περισσότερα για τον Βοηθό (Assistant)

Διαγράμματα που επικοινωνούν την επιτυχία σας

Τα πλούσια γραφικά του Minitab είναι τα δομικά στοιχεία μιας ελκυστικής και επαγγελματικής παρουσίασης. Είναι εύκολο να τα επεξεργασθείτε και μπορείτε να τα εξάγετε απευθείας στο MSWord και το PowerPoint.

 Minitab 17 Fearless Word

Copyright ©2014 Minitab Inc. All rights Reserved.

Copyright Για την Ελληνική Γλώσσα ©2014 MP & Associates Ltd

Minitab®, Quality Companion by Minitab®, Quality Trainer by Minitab®, Quality. Analysis. Results® and the Minitab logo are all registered trademarks of Minitab, Inc., in the United States and other countries.